SER Maestrat en directe

Crònica | Cap de setmana Club Bàsquet Vinaròs

El Club Bàsquet Vinaròs va viure una jornada memorable a Alcanar, on els més petits del club van gaudir d’un dia intens de bàsquet i diversió.

Benjamí: C.B. Burriana Celeste 42 – 55 C.B. Gil Comes Vinaròs

Els benjamins del C.B. Gil Comes Vinaròs van tancar la temporada amb una gran victòria. Van jugar millor que mai, defensant amb gran intensitat i buscant contratacs amb passes llargues que van acabar en cistella. És d’agrair l’esforç i l’actitud dels benjamins, que fan honor al club.

Cadet Femení: Octaus de Final 1r Zonal

En una competició molt disputada, el C.B. Gil Comes Vinaròs va enfrontar-se al CBM Benifaió. Després d’un empat a 59 en el primer partit, el segon no va tenir el mateix resultat, acabant amb una victòria clara per al Benifaió. Tot i això, l’equip va deixar-se la pell en la pista.

Junior Masculí: C.B. Gil Comes Vinaròs 54 – 60 IAG Ingenieros CBC

Un partit intens va acabar amb una derrota ajustada per al C.B. Gil Comes Vinaròs contra l’IAG Ingenieros CBC. Malgrat l’esforç, el resultat no va ser favorable.

Sènior Masculí: C.B. Gil Comes Vinaròs 54 – 70 Loteria El 7 de Oros

El sènior masculí del C.B. Gil Comes Vinaròs va enfrontar-se a un fort rival, Loteria El 7 de Oros, i tot i l’esforç, va haver de cedir la victòria.

Però la notícia més destacada va ser la participació d’Héctor Sanz, jugador de la nostra cantera, en les Fases Finals IR Cadet Autonòmic amb l’Amics de Castelló. Va aconseguir la medalla de bronze i una plaça per al Campionat d’Espanya de clubs a Càdiz.

En un cap de setmana intens, l’Amics va enfrontar-se a forts equips com el Valencia Basket B i el Valencia A, acabant en tercer lloc en la competició. La contribució d’Héctor va ser clau, convertint-se en el màxim anotador i rebotejador de la Final Four de l’Amics.