SER Maestrat en directe

Convocat el XVI Certamen Internacional d’Aquarel·la Gabriel Puig Roda a Vinaròs

  • L’Associació Cultural Amics de Vinaròs, en col·laboració amb la Diputació de Castelló, ha convocat el XVI Certamen Internacional d’Aquarel·la Gabriel Puig Roda. El premi, que serà patrocinat per la Diputació, es lliurarà durant la Nit de la Cultura el 29 de novembre de 2024.

El certamen està obert a pintors de qualsevol nacionalitat, i el tema de les obres serà lliure i original. S’exigeix que les obres presentades no hagin rebut premis en altres certàmens i que la tècnica utilitzada sigui aquarel·la pura. El termini de presentació de les obres finalitza el 31 d’octubre de 2024, i les obres seleccionades seran exposades posteriorment.

Es realitzarà un catàleg fotogràfic digital de totes les obres presentades, destacant especialment les seleccionades, que serà distribuït en format CD a tots els participants. Les obres es podran entregar a la seu social de l’Associació Amics de Vinaròs, al carrer Carreró, 53, en horari de dimarts a divendres de 10 a 13 hores.

El premi consisteix en una dotació econòmica de 3.000 euros i una estatueta original de José Córdoba, a més d’un certificat d’haver resultat guanyador. L’obra premiada passarà a ser propietat de l’entitat organitzadora del Certamen i, si es considera adequat per la Junta de Govern de l’Associació, podria ser exposada en un futur Museu Municipal.

El jurat estarà compost per personalitats rellevants de l’àmbit de la Cultura i de l’Art, així com un representant de la Diputació i un de l’Associació Amics de Vinaròs, que defensarà el vot del soci. Aquest vot social es realitzarà mitjançant votació en el lloc d’exposició de les obres els dies anteriors a la visita del jurat. Tota la informació sobre les bases i el desenvolupament del premi es pot consultar a la pàgina web de l’Associació Amics de Vinaròs (www.amicsdevinaros.com).