SER Maestrat en directe

Santiago Valladares renovat com a entrenador del Servigroup Peníscola per a la temporada 24/25

  • El Servigroup Peníscola ha anunciat la renovació del contracte del seu entrenador, Santiago Valladares López, que continuarà com a tècnic de l’equip en Primera Divisió durant la temporada 24/25. Amb aquest acord, Valladares afrontarà la seua quarta temporada consecutiva al capdavant del conjunt peniscolà, convertint-se en el primer entrenador de la història del club a assolir aquesta fita.

Valladares va arribar al Servigroup Peníscola en 2021 i durant les seues tres temporades al club, ha aconseguit diversos èxits destacats, com el títol de Segona Divisió i l’ascens a Primera Divisió el 2023, les dues classificacions per a la Final Four de la Copa del Rei (2023 i 2024), la permanència en Primera Divisió aquesta temporada i el títol de campió de la Supercopa Comunitat FFCV al gener de 2024. A més, Valladares va ser reconegut com a Millor Entrenador de la Segona Divisió el 2023 i ha superat el rècord de partits a la banqueta del club, superant la xifra dels 100.

La renovació de Valladares s’uneix a les dels jugadors Elías, Juanqui, Víctor Pérez, Gus i Quintela. El proper divendres dirigirà l’últim partit de la temporada davant Osasuna a casa i el cap de setmana del 18 i 19 de maig buscarà fer història en la Final Four de Sevilla, amb l’objectiu d’aconseguir el primer títol nacional per al club.