SER Maestrat en directe

Satisfacció a Compromís per la reunió a quatre bandes per millorar la mobilitat en bus, com demana la formació des de l’inici de la legislatura.

La portaveu de Compromís, Núria Isern, celebra l’anunci de l’equip de govern de Benicarló de coordinar-se amb Peníscola i Vinaròs per reclamar millores en el servei d’autobusos que uneix els tres municipis litorals. Compromís ha insistit en aquesta reunió des de l’inici de la legislatura, a petició de persones afectades que fan servir la línia per anar al metge, treballar o estudiar en altres localitats.

Isern destaca la necessitat d’augmentar les freqüències per evitar cues i retrassos massius, una demanda fonamental per a millorar la qualitat del servei. També s’ha queixat de la falta de possibilitat de pagar amb targeta i de la desaparició dels carregabicicletes, que dificulta la combinació de bicicleta i autobús, una opció cada vegada més popular per als desplaçaments locals.

La coalició valencianista també reclama abonaments de transport i descomptes per als joves de Benicarló, equiparant-los als beneficis que reben els joves d’altres comarques. Aquesta demanda s’ha reiterat al Ple municipal, després de constatar que les millores anunciades no s’han materialitzat i les tarifes continuen pujant.

Isern també demana que es facilite als joves informació sobre els abonaments i descomptes existents, evitant que hagin de desplaçar-se a altres localitats per gestionar aquests beneficis.