SER Maestrat en directe

Podcast Vídeo | L’alcaldessa de Vinaròs afirma que “en festes mai celebrarem actes polítics com la Flama del Canigó”

L’alcaldessa de Vinaròs, MªDolores Miralles, ha anunciat que les festes patronals de Sant Pere i Sant Joan no inclouran cap acte polític, reafirmant així el compromís amb la cultura, la fira i la vida del poble. “Les festes patronals són per gaudir de coses com la cultura i les revetlles”, ha declarat Miralles, defensant que aquests dies han de ser de celebració i no de política.

Tot i que des de l’ajuntament no s’ha prohibit la celebració de la Flama del Canigó, no se li donarà visibilitat dins del programa oficial de les festes, ja que segons l’alcaldessa aquest acte és un acte polític. Miralles ha assegurat que aquest tipus d’actes no s’inclouran mai a les festes mentre ella sigui l’alcaldessa de Vinaròs, perquè “moltes associacions locals fan un ús partidista i polític d’aquestes activitats”.

Segons l’alcaldessa, la decisió de no visibilitzar la Flama del Canigó dins del programa de festes és una continuació de la política iniciada en 2021, quan ja es va proposar l’eliminació d’aquest acte del calendari festiu. “Som conseqüents amb el que vam dir, mantenim la nostra posició”, ha recordat.