SER Maestrat en directe

Benicarló tanca amb èxit la seva participació en cinc fires turístiques clau

La ciutat de Benicarló ha finalitzat amb gran èxit la seva participació en cinc de les fires turístiques més importants del primer semestre de 2024. Aquestes fires han estat Fitur a Madrid, Navartur a Pamplona, Btravel a Barcelona, Expovacaciones a Bilbao i Aratur a Saragossa. A través d’aquestes esdeveniments, la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Benicarló ha pogut promocionar l’oferta turística de la ciutat i establir connexions valuoses amb professionals del sector i visitants interessats en noves destinacions.

La presència de Benicarló en aquestes fires ha permès presentar una oferta turística variada que inclou turisme gastronòmic, nàutic, de sol i platja, cultural i d’esdeveniments. A més, s’ha destacat la qualitat dels seus establiments, molts dels quals compten amb el segell SICTED, que garanteix un servei d’excel·lència.

Aquestes fires han estat una plataforma crucial per captar l’atenció de nombrosos visitants i operadors turístics, consolidant la presència de Benicarló en mercats nacionals estratègics com el País Basc, Catalunya, Aragó, Navarra i Madrid. La regidora de Turisme, Inma Calvet, ha expressat la seva satisfacció amb els resultats obtinguts, afirmant que “la nostra participació ha estat fonamental per donar a conèixer la riquesa i diversitat de l’oferta turística que tenim a Benicarló. Hem pogut establir contactes valuosos i incrementar la visibilitat de la nostra ciutat en mercats clau com són el basc, el català, l’aragonès, el navarrès i el madrileny”.

Calvet ha destacat la resposta positiva dels visitants, especialment envers les propostes de turisme gastronòmic i cultural de Benicarló. “Continuarem treballant amb el mateix entusiasme per consolidar Benicarló com una destinació turística de referència”, ha afegit la regidora.

Amb la finalització de la temporada de fires d’aquest primer semestre, Benicarló es prepara per rebre els turistes i visitants amb una oferta turística renovada i de qualitat. La ciutat reafirma així el seu compromís amb la promoció i el desenvolupament turístic.

Per al segon semestre de l’any, Benicarló té previstes diverses fires gastronòmiques a la Comunitat Valenciana, com Alicante Gastronómica i Mediterránea Gastrónoma, a més d’accions de Street Marketing. També participaran a la Feria Intur de Valladolid, que se celebrarà al novembre.

Aquestes activitats es perfilen com una oportunitat per continuar promocionant la ciutat i atraient nous visitants, assegurant que Benicarló mantingui la seva posició com una destinació turística atractiva i de qualitat en el panorama nacional.