SER Maestrat en directe

Benicarló presenta una àmplia oferta formativa per a persones aturades, emprenedors i empreses

Els cursos inclou temes tan diversos com la gestió logística d’un magatzem, creació de contingut digital i millora de la comercialització agroalimentària.

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Benicarló ha publicat la oferta formativa del programa Forma’t 2024, destinada a persones aturades o en situació de millora d’ocupació. De moment, s’ofereixen dos cursos que s’impartiran els proper mesos de maig i juny, i diversos cursos més a la tardor.

Així ho ha anunciat la regidora de Promoció Econòmica, Sonia Foix, que ha destacat que «l’objectiu d’aquests cursos sempre és millorar les competències professionals en els diferents àmbits de la nostra economia, pensant sempre en les persones aturades o en situació de millora d’ocupació».

Sonia Foix ha assenyalat que «aquestes ofertes formatives compten amb el suport de la Diputació de Castelló, la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, i el Centre de Turisme de Castelló».

El primer dels cursos està destinat a totes aquelles persones que vulguen adquirir coneixements sobre la gestió logística del magatzem. Amb el nom ‘Gestió bàsica del magatzem, picking i radiofreqüència’, el curs es durà a terme des del 20 fins al 29 de maig en horari de 9.00 a 14.00 hores.

El segon curs, ‘Millora de la comercialització agroalimentària i agroturística’, destinat a empreses i amb una durada de 3 hores, es durà a terme el 21 de maig i està destinat a adquirir coneixements sobre els nous conceptes de comercialització agroalimentària, canals de comercialització, venda presencial i venta digital.

Per al mes de juny, i també per a empreses, s’ha programat el curs ‘Edició amb Canva’, un taller amb una durada de 6 hores repartides els dies 4 i 5 de juny de 9.00 a 12.00 hores, destinat preferentment a persones ocupades en el sector turisme de la Comunitat Valenciana.

Ja a l’octubre, s’impartirà el curs ‘Creació de contingut digital’, dirigit a persones que vulguen emprendre i crear contingut digital efectiu amb anàlisi d’estratègies i habilitats necessàries per al seu desenvolupament. Les dates són el 14, 16 i 18 d’octubre, de 9.30 a 13.30 h.

Finalment, al novembre es realitzarà el curs ‘Monitor/a d’escola matinal’, dirigit a persones que vulguen adquirir coneixements necessaris per a optar a treballs a escoles matinals dels centres educatius. Les dates seran des del 4 fins al 12 de novembre en horari de 9.00 a 14.00 h.

Tots els cursos tenen places limitades que s’assignen per ordre d’inscripció.