SER Maestrat en directe

La 3a edició de la primavera Gastronòmica Castelló Ruta de Sabor mostra la riquesa gastronòmica de la província

Castelló celebra les Jornades Gastronòmiques: Descobreix els sabors locals fins al 26 de maig

Amb l’arribada de la primavera, Castelló acull per tercer any consecutiu les esperades Jornades Gastronòmiques. Un total de 23 restaurants i gastrobars de la província s’uneixen a aquesta celebració, oferint exquisits menús elaborats amb els millors productes locals. Des del 25 d’abril fins al 26 de maig, els establiments adherits a la marca Castelló Ruta de Sabor presentaran les seves creacions culinàries inspirades en la cuina de mercat i els productes de temporada.

“Andrés Martínez, vicepresident i responsable de l’àrea Turística, destaca la importància de continuar apostant per la sostenibilitat, la cuina de temporada i els productes Km. 0”.

Els interessats a gaudir d’aquesta experiència gastronòmica poden trobar tota la informació sobre els participants i els seus menús a la pàgina web oficial www.castellorutadesabor.es. Un cop degustat el menú en algun dels locals participants, els comensals tenen l’oportunitat de valorar l’experiència a través d’un codi QR disponible en els establiments.

Cal recordar que només poden participar en aquestes jornades gastronòmiques els restaurants i gastrobars que compten amb la marca Castelló Ruta de Sabor. Aquells establiments interessats en formar part d’aquesta iniciativa poden unir-se a la marca a través del formulari d’adhesió disponible a www.castellorutadesabor.es o posant-se en contacte amb el Patronat Provincial de Turisme de Castelló mitjançant l’email castellorutadesabor@dipcas.es.