SER Maestrat en directe

Enoc Altabás serà el candidat a l’alcaldia de Benicarló per ERPV – Unides Podem

La nova coalició d’esquerres ha anunciat qui encapçalarà la candidatura electoral local durant la visita a Benicarló de Marisa Saavedra, diputada al Congrés per Unidas Podemos

N. de P.

Enoc Altabás (Benicarló, 1981) és president d’ERPV Benicarló i forma part de diverses associacions culturals i de les seues juntes directives, per exemple la Coral Polifònica Benicarlanda o el Club Ajedrez Benicarló. A més, també és conegut per les seues col·laboracions a diferents mitjans de comunicació.

Durant la seua presentació com a alcaldable, Altabás ha agraït “la demostrada generositat de les companyes de Podem i Esquerra Unida. Creiem en la utilitat d’una suma progressista i estem convençuts d’obtenir representació a l’Ajuntament, per tal que Benicarló tinga una corporació municipal representativa de la seua pluralitat i puguem afavorir autèntiques polítiques d’esquerres”.

“Benicarló no mereix més governs absolutistes d’un PSOE local incapaç de governar-se a si mateix, a qui cobrint dimissions se li acabaran els candidats de la llista electoral”, continuava el candidat republicà.

Finalment, Enoc Altabás també ha assenyalat la urgència en treballar per a dur a terme el projecte d’obra de la piscina municipal, “però cal tenir memòria i recordar que hem arribat a aquesta situació per un contracte nul del Partit Popular i per una decisió de l’alcaldessa socialista de tancar la piscina en comptes d’assumir en eixe moment unes obres de desenes de milers d’euros, mentre que ara les obres costaran prop de dos milions d’euros i no estaran llestes en dos anys”.