SER Maestrat en directe

Santa Magdalena presenta la programació completa de Sant Vicent

Santa Magdalena es prepara per celebrar la Festa de Sant Vicent

Santa Magdalena està a punt per a la celebració de la Festa de Sant Vicent, organitzada per l’Associació ‘Amics de Sant Vicent’ en col·laboració amb l’Ajuntament. Amb aquest motiu, s’ha preparat una completa programació d’activitats que començaran el dissabte 6 d’abril.

A les 12 h, la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís, encapçalarà una cercavila per començar a la festivitat. A les 19.30 h, serà el torn de la cercavila de l’Agrupació Musical Santa Magdalena, que anunciarà l’arribada de la celebració.

El dilluns, Dia de Sant Vicent, a les 11h se celebrarà una missa a l’ermita dedicada al Sant, seguida d’un ball amb Discomòbil, El Sarau. A aquesta hora també començarà la tradicional sardinada popular, amb un preu de tiquet de 2€.

A les 14h, es realitzarà una paella de germanor per a tots els assistents, amb tiquets disponibles per a 3€, que inclouran la ració de paella, pa i fruita. A més, es podrà adquirir tiquets per al ‘cremaet’ i rotllet, al preu de 1€.

Amb l’objectiu de promoure un consum responsable i respectuós amb el medi ambient, l’organització recomana l’ús de gots reutilitzables durant la festa.