SER Maestrat en directe

Avancem prepara la II Marxa Solidària del Baix Maestrat per a la conscienciació de l’Autisme

Avancem Baix Maestrat organitza la II Marxa Solidària per la Conscienciació de l’Autisme a Benicarló**

El pròxim diumenge 7 d’abril, l’associació sense ànim de lucre Avancem Baix Maestrat, en col·laboració amb el centre Sense Límits, durà a terme la II Marxa Solidària per la Conscienciació de l’Autisme a Benicarló, amb l’objectiu de visibilitzar aquesta condició i commemorar el Dia Mundial de la Conscienciació sobre l’Autisme, el 2 d’abril.

La marxa partirà a les 11 del matí des de la Plaça Constitució, recorrent aproximadament 4 quilòmetres per la localitat benicarlanda. Comptarà amb diverses activitats per a tota la família, incloent l’actuació de la batucada de Fenòmens, animació infantil, zona lúdica, pintacares i una rifa solidària amb productes i serveis locals. A més, en finalitzar, els participants gaudiran de l’actuació de Pelina Animadora.

Raúl Mora, president d’Avancem, ha destacat la importància d’aquest esdeveniment: “Volem donar a conèixer l’autisme i les dificultats amb les quals es troben les persones que ho pateixen, acompanyar-les i també a les seves famílies”.

Les persones interessades a participar poden inscriure’s a través del següent enllaç: [https://www.hj-crono.es/eventos/marcha-solidaria-baix-maestrat-para-laconcienciacion-del-autismo-benicarlo](https://www.hj-crono.es/eventos/marcha-solidaria-baix-maestrat-para-laconcienciacion-del-autismo-benicarlo). Per a més informació, es poden posar en contacte amb Avancem trucant al telèfon 613 399 684 o enviant un correu electrònic a avancembaixmaestrat@gmail.com.

Aquesta iniciativa busca no només conscienciar sobre l’autisme, sinó també oferir suport i solidaritat a les persones i famílies afectades per aquesta condició a la comarca del Baix Maestrat.