SER Maestrat en directe

Santa Magdalena convoca el VII Concurs per a la portada del Llibre de Festes 2024

  • L’Ajuntament de Santa Magdalena de Polpís ha obert el termini d’inscripció per al concurs que triarà la portada del Llibre de les Festes Patronals 2024. El concurs, que ja està en la seva setena edició, ofereix als participants l’oportunitat de mostrar la seva creativitat i guanyar un premi de 200 €.

 Santa Magdalena de Polpís ja està en marxa amb els preparatius per a les seves Festes Patronals 2024, i una part important d’aquesta celebració és el Llibre de Festes, que recull tota la informació rellevant sobre els esdeveniments i activitats programades. Per aquest motiu, l’Ajuntament de la localitat ha convocat el VII Concurs per a la portada d’aquest llibre.

Segons es detalla en les bases del concurs, les obres presentades han de reflectir l’esperit i la essència de les Festes Patronals de Santa Magdalena. La tècnica és totalment lliure i el format de presentació ha de ser DIN-A4. Cada treball ha de contenir el text: ‘Festes Patronals 2024. Santa Magdalena de Polpís. Del 20 al 28 de juliol’ a la seva portada.

Els participants han de presentar les seves obres sense firmar, i una vegada formulat el veredicte del jurat, el treball guanyador podrà ser signat. Les obres han de ser firmades per la part posterior amb un pseudònim i han d’anar acompanyades d’un sobre tancat amb les dades personals de l’autor/a.

El termini de recepció d’originals finalitza el dia 7 de juny. El premi principal serà de 200 € i l’obra guanyadora tindrà l’oportunitat de ser la imatge de les Festes Patronals de Santa Magdalena. A més, s’estableixen premis per a les tres obres amb més puntuació, destacant la importància de la participació i la creativitat dels concursants.