SER Maestrat en directe

Alcalà-Alcossebre inicia l’ampliació del CEIP La Mola amb una inversió de més de 4 milions d’euros

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha adjudicat l’ampliació del CEIP La Mola a l’empresa Dissenys i Obres de Construcció S.L., amb un pressupost de 4.211.308 euros i un termini d’execució de 21 mesos. Aquesta decisió, presa per unanimitat en un ple extraordinari, ve després d’un procés de licitació on sis empreses van competir. El projecte d’ampliació, part del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana, inclourà millores en l’eficiència energètica, com la instal·lació de 36 plaques fotovoltaiques, i l’addició de nous espais d’ombra.

La construcció es realitzarà en un solar municipal adjacent al centre actual, permetent així que les activitats educatives continuïn sense interrupcions. El nou edifici comptarà amb dues plantes destinades a aules d’Infantil i Primària, amb l’objectiu d’ampliar l’oferta educativa en ambdues etapes. La planta inferior, amb accés directe des del carrer, estarà dedicada a l’educació infantil, mentre que la planta superior albergarà aules polivalents per a primària.

L’Alcalde Francisco Juan ha expressat el seu alleujament davant l’inici imminent de les obres, que s’han vist retardades per problemes externs a l’Ajuntament, com els retards de la Conselleria d’Educació en abordar l’augment dels preus de la construcció.