Crònica balonmano Vinaròs

El CBM Vinaròs cau davant el Benicarló en la Copa Juan Torres Plata C

El passat cap de setmana es va disputar un emocionant partit de la Copa Juan Torres Plata C entre l’Artclinic CBM Vinaròs i el C.H. Benicarló, amb un resultat final de 18-20 a favor dels visitants.

Els més petits del club, l’equip infantil, va experimentar una dura derrota contra un Benicarló superior. Tot i que el partit va començar amb avantatges mínims per a ambdós equips, al descans es va arribar amb un empat a 8. En la segona meitat, el CBM Vinaròs va intentar agafar una mica de renda, però el Benicarló va aconseguir igualar ràpidament i avançar-se als minuts finals, consolidant la seva victòria.

El club va felicitar al Benicarló per la seva gran actuació, reconeixent que en els anteriors enfrontaments els havien superat amb més facilitat, però en aquesta ocasió van demostrar un gran joc i van creure en la victòria.

A més dels resultats de la Copa Juan Torres Plata C, també es van disputar altres partits del club. El cadet masculí va enfrontar-se al CBM Alto Palancia, amb un resultat final de 16-24 en contra. Tot i la superioritat de l’equip rival, el CBM Vinaròs va lluitar fins al final i va posar les coses difícils.

Pel que fa al sènior territorial masculí, el Tudor Bars CBM Vinaròs es va enfrontar al Madrras Sorli Benicarló, amb una victòria de 31-20 a favor dels locals. L’ambient al Llagostí Arena va ser espectacular, amb mig pavelló vinarossenc i mig benicarlando, i el Tudor Bars va il·lusionar a l’afició amb una gran defensa i un bon atac, liderat per Joan Raga.

Amb aquest resultat, el CBM Vinaròs es manté en la part alta de la classificació, amb opcions de lluitar pel tercer lloc.