SER Maestrat en directe

Resum jornada bàsquet Vinaròs

El Club de Bàsquet Gil Comes de Vinaròs organitza trobada esportiva a La Sénia

Els més joves del Club de Bàsquet Gil Comes de Vinaròs van gaudir d’una jornada intensa de bàsquet a La Sénia, on van demostrar el seu compromís i passió pel joc.

En la categoria benjamí, el Copi Servei Bàsquet Almassora va enfrontar-se al C.B. Gil Comes de Vinaròs, amb un resultat final de 52-23 a favor d’Almassora. Malgrat la derrota, es destaca la bona actitud dels jugadors, que van mantenir la intensitat durant tot el partit.

A la categoria aleví masculí, l’AMICS Castelló va guanyar al C.B. Gil Comes Vinaròs amb un resultat de 61-41. Tot i jugar en un camp de dimensions més grans del que estaven acostumats i amb algunes baixes, els jugadors de Vinaròs van competir de tu a tu amb un rival difícil.

D’altra banda, l’equip aleví femení del C.B. Gil Comes Vinaròs va protagonitzar un emocionant partit contra el Nou Basquet Castelló, guanyant per 43-42. Les noies van jugar a un gran nivell i van aconseguir una victòria històrica contra un rival fort.

Els equips cadet masculí i femení també van disputar els seus últims partits de la fase regular. Els nois van perdre contra Vilareal EB per 38-42 i van guanyar contra Baux C.B. Segorbe per 75-67, mentre que les noies van superar a Sanus Psicologia Uixó Bàsquet per 57-45.

A la categoria junior, les noies del C.B. Gil Comes Vinaròs van guanyar al CB Paterna per 46-51, demostrant un gran nivell de joc i competint fins al final. D’altra banda, els nois del junior van perdre en la pròrroga contra l’AMICS Castelló per 83-78, malgrat haver dominat el partit.

Amb la finalització de la lliga, el Club de Bàsquet Gil Comes de Vinaròs prepara ara el seu torneig que tindrà lloc el 18 de maig i continua amb els entrenaments fins a mitjan juny, destacant la importància d’aquests per a seguir avançant en el desenvolupament dels jugadors.