L’Ajuntament de Torreblanca Instal·la Plaques Informatives als Principals Atractius Turístics del Municipi

L’Ajuntament de Torreblanca Impulsa el Turisme amb Plaques Informatives als seus Atractius.

 L’Ajuntament de Torreblanca continua treballant per convertir el turisme en un reclam per atraure més visitants al municipi i millorar les oportunitats econòmiques de les seves empreses. Amb aquest objectiu, s’han col·locat plaques informatives als llocs més emblemàtics, tant del poble com de les seves platges i entorn natural, perquè els turistes puguin conèixer millor els tresors que ofereix.

Gema Edo, regidora de Turisme, ha explicat que “estem tractant de posar en valor tot el bo que tenim al poble per fer-lo més atractiu als visitants i dinamitzar l’economia. Expliquem de forma atractiva què és cada un dels nostres recursos perquè els visitants els valoren i els aprecien en el que realment valen”.

Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Torreblanca amb el suport de la Diputació Provincial i que ha estat gestionada pel tècnic de Planificació municipal. Així, s’han instal·lat plaques informatives als llocs més emblemàtics del poble i les platges, on els visitants poden consultar què estan veient en aquell moment. Les plaques inclouen un enllaç amb codi QR que, en escanejar-lo, permet accedir a la informació de forma més detallada a través de la web.

Aquesta iniciativa neix de la col·laboració entre l’Ajuntament i la Diputació, que és constant i productiva. De fet, recentment, l’alcaldessa de Torreblanca, Tania Agut, i la vicepresidenta de la Diputació de Castelló, María Ángeles Pallarés, es van reunir per coordinar el treball i agilitzar les ajudes que necessita l’Ajuntament per dur a terme aquest any iniciatives i projectes que millorin la qualitat de vida dels veïns i veïnes del poble.

Aquesta trobada va servir per fixar les prioritats, que inclouen les inversions del Fons de Cooperació, garantir un servei d’aigua de qualitat, impulsar la celebració d’esdeveniments esportius que dinamitzin el turisme, coordinar els tractaments contra els mosquits, la neteja i millora del ferm dels camins rurals del municipi i garantir serveis que ajudin a conciliar la vida familiar i laboral com l’Escola Matinera, entre altres.