SER Maestrat en directe

El Festival de Curtmetratges de Vinaròs passarà a ser “Festival Amic” dels premis Fugaz

El Festival Internacional de Curtmetratges de Vinaròs Agustí Comes, organitzat per la Fundació Caixa Vinaròs amb el suport de l’ajuntament de Vinaròs, passa a ser un “Festival Amic” dels prestigiosos Premis Fugaz a partir d’aquest any.

Els Premis Fugaz al Curtmetratge Espanyol són reconeguts guardons que busquen amplificar les veus dels professionals del curtmetratge, comptant amb una comissió formada per més de 1.400 experts del sector que trien els guanyadors entre les 19 categories establertes.

Una iniciativa recentment posada en marxa pels Premis Fugaz té com a principal objectiu destacar i valorar el circuit de festivals, establint vincles estrets entre els diferents esdeveniments que conformen aquest panorama del curtmetratge espanyol, considerats actors fonamentals.

En aquest sentit, s’ha creat el segell de “Festival Amic” dels Premis Fugaz, acompanyat dels “Festivals Qualificadors”, on el curtmetratge guanyador assegura l’accés directe a la Short List de finalistes dels Premis Fugaz, consolidant així la importància del Festival Internacional de Curtmetratges de Vinaròs Agustí Comes en aquest univers cinematogràfic.