SER Maestrat en directe

Vinaròs rendix homenatge a Toni Martínez amb un partit benèfic

Vinaròs es prepara per retre homenatge a José Antonio Martínez Albiol, conegut com a Toni Martínez, en un partit de futbol a la Ciutat Esportiva aquest dissabte, 23 de desembre. Aquest matx, que començarà a les 11:15h, servirà per recordar la figura d’aquest estimat jugador i entrenador local, així com per recaptar fons per a la lluita contra el càncer.

La iniciativa, impulsada pel regidor d’Esports, Edu Barberà, i l’exjugador de futbol, Javier Navas, convida a tots els veïns a participar en l’esdeveniment. La participació és gratuïta, però es farà una rifa amb tiquets els beneficis dels quals aniran íntegrament a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Entre els premis, es troben samarretes de futbol dels equips del Vinaròs, del Castelló, i d’altres clubs de Primera Divisió.

Martínez, que va formar part del Vinaròs i del Sant Jordi i va ser entrenador en categories cadets i juvenils, va ser una figura clau en l’ascens de diversos equips. El seu llegat i la seva lluita contra el càncer són l’inspiració d’aquest homenatge. L’organització agraeix la col·laboració de totes les entitats esportives en aquesta causa noble i convida tota la comunitat a unir-se en aquesta jornada especial en memòria de Toni Martínez.