SER Maestrat en directe

Peníscola Celebra 10 Anys a l’Assemblea de Pobles més Bonitos d’Espanya

Peníscola ha commemorat una dècada com a membre de la prestigiosa Asociación de los Pueblos más Bonitos de España, en la XI Asamblea Nacional celebrada a Grazalema, Cádiz. Representada pels regidors Ramón Simó, de Turisme, i Lidia Herrero, de Cultura, la “Ciutat en el Mar” ha estat homenatjada per la seva llarga trajectòria dins de l’agrupació des de la seva fundació.

Durant l’assemblea, Simó ha destacat l’esforç realitzat per Peníscola per conservar i promocionar el seu patrimoni, subratllant la importància de la bellesa dels pobles petits i la seva oferta a turistes i visitants. A més, la delegació de Peñíscola ha felicitat els més de cent membres de la associació i ha mostrat el seu agraïment per l’oportunitat de formar part també del grup de Pobles més Bonitos del Mundo.

Aquest reconeixement subratlla l’èxit de Peníscola en la conservació del seu patrimoni i singularitat, així com el seu compromís amb el turisme sostenible i el valor cultural dels pobles. La seva presència en aquesta assemblea nacional reafirma la seva posició com una de les destinacions més atractives i pintoresques d’Espanya.