SER Maestrat en directe

Vinaròs, referent de qualitat turística: 18 establiments renoven el segell SICTED

  • La ciutat de Vinaròs reafirma la seva excel·lència en el sector turístic amb l’entrega dels segells del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destins (SICTED) a 18 establiments locals.
  • Aquesta distinció reconeix l’esforç de les empreses per oferir una atenció de primera qualitat als clients, convertint Vinaròs en una destinació turística de referència.

Aquesta setmana, el director general de Turisme de la Comunitat Valenciana, José Manuel Camarero, ha lliurat els segells SICTED a diverses empreses de Vinaròs que han renovat o aconseguit per primera vegada aquesta distinció. Entre els establiments distingits es troben hotels, restaurants, agències de viatges i oficines d’informació turística, que destaquen pel seu excel·lent tracte amb els visitants.

El director Camarero ha destacat la importància de la qualitat i la sostenibilitat en el sector turístic, afirmant que aquests criteris són cada vegada més importants per als turistes. A més, ha subratllat l’aposta de Turisme de la Comunitat Valenciana per impulsar una activitat turística responsable i sostenible, amb l’objectiu d’aconseguir el certificat Aenor que reconegui la seva estratègia en aquest àmbit.

L’alcalde, Maria Dolores Miralles, ha felicitat els establiments premiats per l’esforç i la dedicació demostrats en l’obtenció del segell SICTED. Segons Miralles, aquest reconeixement posa de manifest el compromís de Vinaròs amb la qualitat turística i la satisfacció dels visitants, contribuint a consolidar la ciutat com a destí turístic de primer nivell.