SER Maestrat en directe

Vinaròs incorpora vuit nous agents a la Policia Local

La Policia Local ha incorporat aquesta setmana vuit nous agents de carrera a la seva plantilla, després de finalitzar amb èxit un curs de formació de 700 hores dut a terme a l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE), amb una durada de sis mesos. Amb aquesta incorporació, la plantilla de Policia Local arriba a 43 efectius amb arma, i es preveu augmentar a 50 agents a principis de 2024, quan els altres set agents pendents d’iniciar el curs en l’IVASPE obtinguin el permís per dur armes de foc.

L’Alcalde i Regidor de Governació, Guillem Alsina, ha destacat la importància de consolidar la plantilla de Policia Local amb funcionaris de carrera per oferir una prestació de qualitat a la ciutadania. Per al 2024, està previst iniciar una nova fase d’oposició per cobrir set places vacants, la qual cosa elevarà la plantilla a 57 agents, representant el 90% de la plantilla total.

Aquesta acció forma part del compromís del govern per disposar d’una plantilla degudament preparada i formada, amb l’objectiu de millorar la seguretat i el servei a la comunitat.