SER Maestrat en directe

Vinaròs acollirà el 5 i 10K Nocturn Llagostí el 16 de setembre

El dissabte 16 de setembre, Vinaròs serà l’escenari d’una nova edició del 5 i 10K Nocturn Llagostí, presentada per la Regidoria d’Esports i Edu Barberà. Aquest any, com a gran novetat, s’ha inclòs una distància de 5 quilòmetres amb un recorregut pel centre de la localitat. La prova, que cada any reuneix centenars d’atletes de les províncies de Castelló i Tarragona, està organitzada per l’Associació Repte 10K i el Club Triatló Vinaròs, amb el suport de l’Ajuntament i el Consell Municipal d’Esports.

José Antonio Franco, del Club Triatló Vinaròs, ha detallat que la cursa començarà a la carpa de l’Atlàntic, passarà pel pont de Santa Caterina i seguirà pel centre, abans de tornar al punt d’inici pel passeig marítim. Els participants del 10K faran dues voltes al circuit, mentre que els del 5K, una.

Les inscripcions estaran obertes fins al 14 de setembre a través del web www.hj-crono.es o el mateix dia de la prova. Tots els corredors rebran una samarreta i disposaran d’avituallament i dutxes.

Finalment, Barberà ha sol·licitat comprensió pel tall de carrers durant l’esdeveniment, que durarà aproximadament 1:30h.