SER Maestrat en directe

El GAL Maestrat Plana Alta reedita el curs per a impulsar el creixement de pimes i emprenedors

El Grup d’Acció Local (GAL) Maestrat Plana Alta ha anunciat la segona edició del curs “Ajudes i finançament per a fer créixer la teua empresa”, després de l’èxit de la seva primera convocatòria. Aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de CaixaBank, té com a objectiu proporcionar a emprenedors i petites i mitjanes empreses del territori rural les eines necessàries per a garantir l’èxit dels seus projectes.

El curs, que ofereix 25 hores de formació, està dirigit a autònoms, cooperatives i societats limitades amb un màxim de tres anys d’antiguitat i situats en poblacions de fins a 10.000 habitants. Domingo Giner, president del GAL Maestrat Plana Alta, ha destacat la importància d’aquesta formació: “Volem que més empreses i emprenedors del nostre territori rural coneguen les eines disponibles per a consolidar els seus projectes de negoci”.

El programa formatiu, que es desenvoluparà de manera semipresencial entre el 18 de setembre i el 4 d’octubre, inclourà sessions teòriques i pràctiques a la cooperativa Les Alboredes de La Jana, així com taules d’experts. Els participants podran adquirir coneixements en finances, finançament i ajudes públiques, amb un enfocament eminentment pràctic. A més, empreses que ja s’han beneficiat d’aquestes ajudes compartiran les seves experiències, aportant una visió real i pràctica del programa.

CaixaBank, a través del seu programa Terra d’Oportunitats, reforça amb aquesta col·laboració el seu compromís amb els entorns rurals, treballant de la mà dels Grups d’Acció Local.

El GAL Maestrat Plana Alta, creat el 2016, està format per 24 municipis i 17 entitats, amb l’objectiu de promoure el desenvolupament rural integrat, la conservació del patrimoni cultural i històric, i la dinamització social del territori. Amb aquesta nova edició del curs, el GAL reafirma la seva aposta per la formació i el suport a emprenedors i empreses del territori rural.