SER Maestrat en directe

Turisme a l’alça: Vinaròs supera el 80% d’ocupació durant la Setmana Santa

Vinaròs batega amb força: un 82% d’ocupació turística durant la Setmana Santa

La recent distinció de Festa d’Interés Turístic Autonòmic, juntament amb una programació d’excel·lència, ha propulsat Vinaròs cap a una destacada ocupació turística durant la Setmana Santa. Sota la direcció de la Regidoria de Turisme, liderada per Mercedes García, s’han revelat les xifres que reflecteixen l’èxit de la destinació turística durant aquest període.

Amb un exhaustiu seguiment que inclou tant les dades de les empreses d’allotjament com els registres de visitants a la Tourist Info Vinaròs, els resultats són clars: la ciutat ha assolit un impressionant 82% d’ocupació, destacant especialment els grans hotels que van arribar a l’ocupació total.

A més de l’ocupació hotelera, les visites guiades organitzades per Turisme van experimentar una notable participació, amb més de 50 persones en la ruta “Vinaròs entre la realitat i la il·lusió”. Aquest recorregut, centrat en el patrimoni religiós i les pintures d’arquitectura fingida, va incloure l’accés a la torre del campanar i un aperitiu al Mercat Municipal.

La regidora García ha expressat la seva satisfacció davant d’aquests resultats, afirmant que “aquestes xifres són un bon indicador de les perspectives de la propera temporada estiuenca”. Això, a més, insta l’equip de govern a continuar treballant amb entusiasme per promocionar la ciutat i elaborar una programació turística de primer nivell, assegurant que Vinaròs mantingui el seu estatus com a destí turístic de referència.