SER Maestrat en directe

Tírig celebra amb èxit la V Fira Prehistòrica

  • Durant el cap de setmana, Tírig s’ha transportat diversos milers d’anys enrere en el temps per recordar les seves arrels amb la celebració de la cinquena edició de la seva Fira Prehistòrica.

L’alcalde, Juanjo Carreres, ha destacat l’èxit dels dos dies d’activitats, assegurant que ni la pluja ha pogut deslucir-ho. Centenars de persones han participat en les diferents activitats programades, destacant una trobada fraternal amb gairebé 400 persones al sopar del dissabte.

Les activitats es van desenvolupar tant al nucli urbà com en l’aire lliure, a la carpa i al Museu de la Valltorta. Tallers infantils, la recreació dels pobladors prehistòrics pels carrers, xerrades i conferències, música, degustacions gastronòmiques i els llocs de venda de productes van omplir el cap de setmana de diversió i coneixement.

“La Fira Prehistòrica és un dels esdeveniments més destacats al calendari de Tírig. Des de l’Ajuntament, volem agrair a totes les persones, entitats i associacions que ens han ajudat a fer-la possible, així com a totes aquelles que han visitat Tírig aquest cap de setmana”, ha conclòs l’alcalde.