SER Maestrat en directe

Surt a licitació el servei d’abalisament de les platges de Benicarló

El Servei d’Abalisament de Platges a Benicarló Millora la Seguretat Aquàtica

L’Ajuntament de Benicarló ha iniciat un procés de licitació per millorar la seguretat i la organització de les platges locals. Aquest servei, essencial per a la seguretat dels banyistes i la gestió eficient de l’espai lúdic, inclourà la senyalització i delimitació de les zones de platges clau.

Amb una inversió de 43.767,58 euros durant dos anys, el projecte busca abordar els reptes derivats de l’increment en l’afluència de banyistes i l’augment de les activitats nàutiques a la costa de Benicarló. La regidora de Turisme, Inma Calvet, ha destacat la importància d’aquesta iniciativa per garantir un ús segur i ordenat de les platges municipals.

La nova licitació també introdueix un canal nàutic exclusiu per a embarcacions d’oci sense motor, situat entre la platja de la Caracola i Peníscola. Aquest canal s’afegeix als tres ja existents destinats al rescat aquàtic i a la natació, oferint una millora significativa en les instal·lacions nàutiques de la zona.

El servei, que ja havia estat licitat fa dos anys, es renova ara amb millores addicionals per adaptar-se millor a les necessitats actuals del municipi. Això inclou una millor disposició del material de senyalització, el manteniment regular i una major col·laboració amb els diferents usuaris de les platges.

El termini per presentar ofertes finalitza l’1 d’abril, amb l’esperança que aquesta inversió continuï millorant la seguretat i la comoditat dels visitants a les platges de Benicarló. Amb aquesta acció, l’Ajuntament demostra el seu compromís amb el benestar dels ciutadans i la promoció del turisme responsable a la regió.