SER Maestrat en directe

S’obren les inscripcions per a participar en el Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs

Els cuiners podran presentar les sol·licituds fins al proper 16 de maig amb una recepta innovadora i creativa amb el llagostí com a principal protagonista

Turisme Vinaròs anuncia que s’ha obert el termini d’inscripcions per a poder participar en el XXI Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs se celebrarà el proper 27 de maig a Mercat Municipal. Els professionals del món de la cuina podran presentar les sol·licituds per a participar fins al 16 de maig a través del web http://www.llagosti.vinaros.es.

Pel que fa als guardons, el guanyador del certamen obtindrà el Llagostí d’Or i una dotació econòmica de 1.500€, el segon classificat obtindrà el Llagostí d’Argent i 1.000€, i el tercer classificat el Llagostí de Bronze i 500€.

Cal destacar que el concurs coincidirà amb les XVI Jornades de la Cuina del Llagostí que se celebraran del 20 de maig al 9 de juny, on els restaurants participants oferiran menús especials, amb propostes innovadores fora de la carta habitual, amb el llagostí com a principal protagonista.

La regidora de Turisme, Mercedes García, ha destacat que “aquest concurs és un dels certàmens gastronòmics més importants d’Espanya, on cada edició desenes de xefs d’arreu del país presenten les seues propostes culinàries per a participar”. En aquest sentit, assenyalava que el principal objectiu és promocionar la gastronomia de qualitat i proximitat lligada a un producte excepcional com és el llagostí de Vinaròs.