SER Maestrat en directe

El PP de Les Coves aplaudeix la inversió del Pla Impulsa per millorar carrers i la pista de la Ravaleta

El PP de Les Coves celebra la inversió del Pla Impulsa per millorar carrers i la pista de la Ravaleta

El Partit Popular de Les Coves de Vinromà ha celebrat que la Diputació de Castelló, liderada per Marta Barrachina, finance “tres projectes d’importància per al poble que són necessaris i urgents per als veïns”.

Així ho ha dit la portaveu municipal, Cristina Orient, qui ha explicat que els tres projectes presentats “finalment s’atendran responent a demandes veïnals”. Tal com assenyala, els 325.100 euros del Pla Impulsa permetran millorar un tram del carrer Doctors Sales. “El tram més pròxim a la zona del barranc de Mas Vell presenta unes condicions precàries que urgixen una reparació per a garantir la seguretat dels vianants”. Així mateix, “també seria oportú millorar les voreres per a blindar la protecció dels vianants, tal com hem proposat, a més de reparar la xarxa d’aigua potable perquè hi ha problemes en este tram”.

En paral·lel, el PP ha sol·licitat invertir al carrer Teruel, “on s’ha de practicar una reforma integral i millorar també les voreres, que presenten un estat absolutament deficient que urgix millorar, com condicionar i climatitzar la pista de la Ravaleta” amb el desig de “millorar les condicions en les quals esportistes i usuaris aprofiten esta infraestructura”.

“Es tracta de tres actuacions que tindran un notable impacte per al municipi i que permetran millorar les condicions dels veïns”, ha assenyalat Cristina Orient, portaveu del PP en el municipi. “El nostre desig és continuar treballant per la millora del nostre poble, perquè ací qui guanya no és el PP, és Les Coves”.