SER Maestrat en directe

Alcossebre renova les quatre banderes blaves i lidera al Baix Maestrat

  • Alcossebre ha renovat les quatre banderes blaves per a les seves platges: Carregador, Romana, Moro i Manyetes, consolidant-se com el municipi líder en el Baix Maestrat en aquest reconeixement de qualitat ambiental.
  • La Fundació per a l’Educació Ambiental (FEE) a través d’ADEAC ha concedit a Alcossebre aquests distintius, reafirmant el seu compromís amb la preservació de les platges.

El municipi forma part del selecte grup de sis localitats de la Comunitat Valenciana que han mantingut la bandera blava de manera ininterrompuda durant 38 anys, especialment per a la platja del Carregador.

Aquest reconeixement internacional destaca la qualitat de les aigües, l’entorn de les platges i les infraestructures que les complementen, així com l’esforç col·lectiu per complir amb criteris d’accessibilitat, sanitat, educació ambiental, neteja i conservació de les platges.

L’alcalde Francisco Juan ha assenyalat que “el litoral d’Alcossebre és un dels nostres principals atractius turístics i mediambientals, i la renovació anual de les banderes blaves demostra que l’Ajuntament compleix amb tots els requisits en infraestructures i qualitat ambiental”.