Resum Jornada 5 Vinaròs CF

Bonic i disputat partit l’ofert aquest diumenge a la ciutat esportiva Pamesa de Villareal entre dos equips l’aposta del joc dels quals, i a més sobre una espectacular superfície de joc, no podia oferir una altra impressió que la que en si mateix, va resultar ser un molt bon partit de futbol.

L’esmentat partit va començar igualat encara que a poc a poc el conjunt del Baix Maestrat va començar a mostrar-se més dominador a base de bones possessions que van fer recular de manera ordenada tot un CD Roda que, d’altra banda, trobava espais després d’alguna recuperació a l’esquena de la línia defensiva visitant.

En una d’elles sobre els 31 m i després d’una excel·lent combinació a un toc i amb bona passada a l’espai, aconsegueixen desnivellar la balança després d’un mà a mà amb Christian Cabanes. El gol no descentra l’equip, que continua igual, intentant connectar amb les puntes generant perill a l’àrea local.

La segona part comença amb un Vinaròs decidit a presentar batalla, pressionant decididament la sortida de pilota local encara que de nou el Roda torna a contracopejar amb un servei de porta en llarg després de pressió en sortida del Vinaròs i anota el segon gol.

A partir d’aquell moment i amb algun canvi ofensiu, els visitants estrenyen i gaudeixen nombroses ocasions per escurçar distàncies i no és fins al minut 73 on, i després de diversos rebutjos a l’àrea, Ben Martin, (debutant en aquesta trobada i procedent d’Eture), rebenta la pilota contra les xarxes de la porteria local aconseguint un esperançador 2 – 1.

A partir d’aquí l’assetjament sobre l’àrea local és clar, en aquell moment s’observa una millor condició física dels albiblaus, havent de ser atesos diversos jugadors locals per rampes i problemes físics a causa del desgast i la fatiga, encara que aconsegueixen resistir fins al xiulet final mentre el Vinaròs no aconsegueix aprofitar alguna de les ocasions que aconsegueix generar en els darrers minuts.

Pròxim compromís dissabte a Sant Mateu, segona eliminatòria de “La Nostra Copa”.

Aquesta setmana que ve hi ha descans en lliga.