SER Maestrat en directe

Rebeca Torró anuncia una nova ruta aèria Castelló-Düsseldorf a partir del pròxim 26 de març

N.de P:

La ruta, operada per Ryanair, disposarà de dues freqüències setmanals i suposarà la primera connexió aèria de Castelló amb Alemanya
La consellera destaca que la nova línia reforça l’oferta de destinacions de l’aeroport i dona resposta a la demanda del sector turístic
L’Aeroport de Castelló estrenarà el pròxim 26 de març la seva primera connexió amb Alemanya amb la posada en marxa d’una nova ruta a Düsseldorf, operada per la companyia Ryanair. L’aerolínia ha tret a la venda els bitllets aquest divendres.

Així ho ha anunciat la consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, qui ha detallat que la nova línia disposarà de dues freqüències setmanals, en dijous i diumenge.

La consellera, qui s’ha reunit amb la directora general de Aerocas, Blanca Marín, ha explicat que la ruta enllaçarà amb l’aeroport de Düsseldorf Weeze (NRN), situat en l’oest d’Alemanya, pròxim a la frontera de Països Baixos, “afavorint així l’arribada de turistes de tots dos països”.

Rebeca Torró ha incidit en què la nova connexió “dona resposta a la demanda del sector turístic de la província de Castelló, que ha vingut incidint en la importància d’una línia aèria amb Alemanya per a potenciar la captació de turistes procedents d’aquest potent mercat emissor”.

La consellera ha recordat que la Generalitat també està treballant per a aconseguir una connexió directa entre l’Aeroport de Castelló i Hannover, a fi de potenciar la comunicació entre la Comunitat Valenciana i la regió de Baixa Saxònia, que comparteixen una vinculació amb Volkswagen per les gigafactorías projectades en tots dos territoris.

Rebeca Torró ha manifestat la seva satisfacció amb el llançament de la ruta de Düsseldorf, “que reforça l’oferta de destinacions de l’aeroport en aquest 2023”. En aquest sentit, ha recordat que el 28 de març s’activa una nova connexió amb Porto (Ryanair) i el 3 de juny la de Roma (Wizz Air).

Aquestes noves rutes se sumen a les ja existents. A més, la consellera ha recordat la potenciació de la connexió amb Londres, que aquest estiu duplicarà l’oferta de vols, en passar de dos a quatre freqüències setmanals.

Torró ha incidit en què el desenvolupament del trànsit comercial i la millora de la connectivitat de Castelló “constitueixen un pilar fonamental en l’estratègia de creixement de l’aeroport”.

Cinquena ruta de Ryanair a Castelló

La de Düsseldorf es convertirà en la cinquena ruta que opera Ryanair en l’Aeroport de Castelló, sumant-se a les de Londres, Brussel·les, Dublín i Porto.