SER Maestrat en directe

Podcast | Entrevista amb Juan José Borràs sobre la proposta del Psoe de Vinaròs pel Pla de Manteniment i Millora dels Aparcaments Públics

Durant les vacances de Setmana Santa, el malestar pel lamentable estat dels aparcaments dissuasius a Vinaròs ha estat manifestat.

Els socialistes de la localitat, representats pel regidor Juan José Borràs, han expressat la seva preocupació i han proposat un pla integral d’urgència per millorar la situació dels pàrquings del Fora Forat, avinguda Leopoldo Querol, Camí Fondo, avinguda Tarragona i Raimundo d’Alòs. Aquest pla inclouria l’aportació de sorra i la compactació del terreny per millorar els serveis i promoure l’ús d’aquests aparcaments, amb l’objectiu de reduir el trànsit de vehicles al centre històric i afavorir la seva utilització.

Borràs ha destacat que en la legislatura anterior es realitzaven tasques de manteniment en aquests aparcaments, ja que molts d’ells són terrenys de sorra arrendats o amb projectes futurs. No obstant això, aquest manteniment ha estat posposat i encara no s’ha dut a terme, malgrat l’alta demanda durant la Setmana Santa i l’arribada imminent de l’estiu.

El regidor ha instat a l’ajuntament a prendre accions immediates durant el mes d’abril per abordar aquesta qüestió, ja que els aparcaments són àmpliament utilitzats per residents i visitants.

Finalment, Borràs ha reiterat el compromís dels socialistes de Vinaròs a exercir una oposició constructiva que beneficiï la ciutadania, sense deixar de vetllar per la transparència i el bon funcionament de l’administració local.