SER Maestrat en directe

Podcast | Entrevista a Marc Méndez de Locura

“A Vinaròs, un èxit rotund a les funcions benèfiques a l’auditori municipal”

L’auditori Municipal Wenceslao Ayguals de Izco del municipi de Vinaròs ha estat testimoni d’una gran mostra de solidaritat a través de les dues emocionants sessions que van tenir lloc ahir. A les 19:30 hores, va començar la primera sessió, seguida d’una altra a les 22:00 hores, ambdós espectacles aconseguint un ple total d’assistents, omplint l’aforament de l’auditori.

La demanda per a aquestes representacions va ser excepcional, demostrant l’interès i suport de la comunitat envers la causa. No obstant això, aquells que no van poder assistir tenen encara una darrera oportunitat per ser part d’aquesta experiència única. El pròxim diumenge 24 de març, a les 18:30 hores, se celebrarà l’última funció, la qual promet ser igual de captivadora que les anteriors.

Més enllà de l’entreteniment, aquestes funcions han tingut un propòsit nobilíssim. Els beneficis obtinguts de les entrades estan destinats íntegrament a Càritas Vinaròs, una iniciativa que reafirma el compromís de la comunitat amb els més necessitats.

Amb aquest èxit abassador, Vinaròs es consolida com un referent de solidaritat i cultura, mostrant el poder de la unió per a causes nobles.