SER Maestrat en directe

Peníscola Inicia el Període de Propostes Ciutadanes per als Pressupostos Participatius 2024

L’Ajuntament de Peníscola ha iniciat el període de propostes per als Pressupostos Participatius 2024. Des del 25 fins al 29 de setembre, els habitants podran presentar les seues idees a través del Servei d’Atenció Ciutadana (SAC). Aquest procés permetrà que les propostes siguin valorades i, si són viables, incloses en el pressupost municipal de l’any vinent.

Els majors d’edat empadronats a Peníscola podran enviar les seues propostes mitjançant un formulari disponible en la Seu Electrònica de l’Ajuntament i en el SAC. Una vegada rebudes, els tècnics municipals avaluaran cada proposta i determinaran el cost de cada inversió suggerida. Les propostes aprovades seran sotmeses a votació pública.

La Regidoria de Participació Ciutadana ha establert que les paperetes de votació es depositaran en una urna situada en el SAC, que serà precintada per funcionaris municipals. El termini de votació i altres detalls seran anunciats pròximament.

Finalment, les propostes més votades seran enviades a l’Alcaldia per a la seua inclusió en el pressupost 2024, permetent així una major participació ciutadana en la gestió municipal.