SER Maestrat en directe

Peníscola es prepara per una Setmana Santa plena d’activitats

Peníscola, la destacada destinació turística de Castelló, s’apresta per una Setmana Santa repleta d’activitats, esperant una alta ocupació en els seus allotjaments. El regidor de Turisme, Ramón Simó, ha destacat l’esperança en unes bones xifres d’ocupació, subratllant l’impuls que aquestes dates suposaran per a la temporada estival. La programació combina actes litúrgics amb propostes culturals i esportives, buscant complementar l’experiència de la “Ciutat a la Mar”.

Els establiments locals anticipen el cartell de complet durant els dies clau de Pasqua, amb la programació litúrgica, incloent processons pels carrerons de la ciutat antiga, destacant-se com un gran atractiu per als visitants. La regidora de Cultura, Lidia Herrero, ha ressaltat aquestes activitats que s’estendran des del 23 de març fins al 7 d’abril, amb moments destacats com la benedicció de palmes el Diumenge de Rams i la Processó de l’Encontre el Diumenge de Pasqua.

A més, s’organitzen activitats esportives com campus de tennis, pàdel i bàsquet, i propostes culturals com la Trobada Provincial de Bombos i Tabals. La rica herència monumental de Peníscola, incloent la seua emblemàtica ciutadella emmurallada i el Castell, Monument Nacional, ofereix als amants del patrimoni una escapada cultural única. L’Ajuntament facilita visites guiades gratuïtes i proporciona informació per a aquells que prefereixen explorar el patrimoni de manera autònoma, incloent rutes especials per a famílies. Les visites guiades tindran lloc els dies 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de març, finalitzant l’1 d’abril, prometent una experiència inoblidable per a residents i visitants.