SER Maestrat en directe

Benicarló prepara un dispositiu especial de seguretat per a les Falles 2024

La Junta Local de Seguretat de Benicarló s’ha reunit avui per a definir l’estratègia de coordinació policial per a les Falles del 2024, amb especial atenció als dies de major afluència, del 15 al 19 de març. Presidida per l’alcalde, Juanma Cerdá, i la secretària general de la Subdelegació del Govern a Castelló, Alicia Guillén, la reunió ha comptat amb la participació de representants de la Guàrdia Civil, Policia Local i Policia Autonòmica, entre altres autoritats.

L’objectiu és garantir que els actes de les Falles transcorrin amb normalitat i seguretat, destacant l’esforç de coordinació entre els cossos de seguretat. L’alcalde ha subratllat la importància de la convivència i la responsabilitat per part de tots, mentre que la secretària ha anunciat reforços per part de la Guàrdia Civil en les zones exteriors de la població.

A més de la seguretat, s’han anunciat restriccions de trànsit i la disponibilitat de nous espais de pàrquing per a facilitar l’accés i la mobilitat durant les festes. S’estableix un horari de tancament dels casals fallers a les 5.00 hores durant tots els dies de festa, buscant un equilibri entre la celebració i el descans dels veïns.

Amb aquestes mesures, Benicarló s’apropa a les Falles 2024 amb l’esperança de celebrar unes festes lliures d’incidents, promocionant l’alegria i la tradició d’una de les festes més emblemàtiques de la Comunitat Valenciana.