SER Maestrat en directe

Marta Barrachina refrenda el acuerdo con el Consell de Carlos Mazón para el fomento de la participación ciudadana, la transparencia y el buen gobierno en el ámbito local

Marta Barrachina reforça l’acord amb el Consell de Carlos Mazón per fomentar la participació ciutadana i la transparència

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha renovat l’acord amb el Consell de Carlos Mazón per promoure la participació ciutadana, la transparència i el bon govern en l’àmbit local.

Barrachina ha formalitzat aquesta tarda al Palau de la Generalitat el conveni de col·laboració amb el president de la Generalitat per a la concessió d’ajudes destinades a entitats locals de menys de 20.000 habitants perquè puguin dur a terme accions de transparència i foment de la participació ciutadana.

La presidenta de la Diputació de Castelló ha reiterat el compromís de la institució provincial per promoure les polítiques de transparència i facilitar l’accés a la informació. “Al Govern Provincial de la Diputació de Castelló creiem en un govern obert que promogui la transparència, la participació i la col·laboració ciutadana”, ha expressat Barrachina, qui ha recalcat que “entenem la transparència i el govern com a part del nostre ADN”.

Mitjançant aquest conveni, el Consell destina a la província de Castelló 180.000 euros per a la realització d’aquestes accions, tenint en compte el nombre d’habitants de les entitats locals sol·licitants i garantint un percentatge de reserva per a aquelles amb menys població. “Amb aquest conveni aconseguirem una millor gestió i evitarem duplicacions”, ha conclòs la presidenta de la Diputació de Castelló.