SER Maestrat en directe

Marta Barrachina reforça la seua ferma defensa al sector ceràmic com a motor estratègic de la província

  • La presidenta de la Diputació de Castelló acompanya al president de la Generalitat en la seua visita a les instal·lacions de la firma TAU Porcelánico

  • La ceràmica és símbol de la nostra província, som Terra de Ceràmica, i per això des de la Diputació de Castelló treballem perquè continue sent locomotora econòmica d’esta província, de la Comunitat Valenciana i de tota Espanya”, ha subratllat la presidenta del Govern Provincial La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, reforça la seua ferma defensa al sector ceràmic com a motor estratègic de la província.

La dirigent provincial ha acompanyat al president de la Generalitat, Carlos Mazón, en la seua visita a les instal·lacions de la firma TAU Porcelánico, i també ha comptat amb l’assistència de la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, i l’alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco.

La presidenta de la institució provincial ha incidit en la importància de la ceràmica com a generador d’oportunitats, d’ocupació i d’economia a la província de Castelló. Per a la dirigent provincial, “Castelló és Terra de Ceràmica, és símbol de la nostra província, i per això des de la Diputació de Castelló treballem perquè continue sent locomotora econòmica d’esta província, de la Comunitat Valenciana i de tota Espanya”. “Les institucions hem d’estar al costat del sector en totes i cadascuna de les seues reivindicacions i ajudar-lo en tot allò que el marc de les nostres competències permeta”, ha insistit Marta Barrachina.

La presidenta de la Diputació ha subscrit les paraules del president de la Generalitat quant a la ceràmica com a sector estratègic a la província, en la Comunitat i a Espanya, així com en referència al “gran esforç que està fent el sector ceràmic per a continuar sent competitiu en uns moments complexos”. Marta Barrachina ha incidit a més en la importància d’un treball “ordenat i coordinat” entre administracions “per a donar solucions a les necessitats reals del sector”.

A més del suport i treball coordinat entre les institucions, els dirigents provincial i autonòmic reiteren el seu compromís per treballar al costat del sector i, com ha afirmat Carlos Mazón, realcen la importància del “diàleg i la col·laboració amb el sector per a desenvolupar accions concretes que milloren la seua competitivitat d’un sector líder mundial en la producció de taulells i rajoles amb més de 100 empreses que generen 15.000 ocupacions directes”.