SER Maestrat en directe

Marta Barrachina enaltix l’esforç, el coratge i la valentia dels 2.100 corredors de la Penyagolosa Trails

La presidenta de la Diputació de Castelló celebra l’èxit de la Penyagolosa Trails

 La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló ha destacat l’esforç, el coratge i la valentia dels 2.100 corredors que han participat en la ASICS Penyagolosa Trails.

“Tots els corredors han fet un esforç espectacular per a arribar a Sant Joan de Penyagolosa i travessar la línia de meta. Córrer una carrera com la MiM o la CSP implica molta ment i cor i els 2.100 esportistes que hui s’han lligat els cordons i s’han posat a córrer per les senderes i camins de les nostres muntanyes han demostrat esforç i entrega en cada quilòmetre que han recorregut fins a aconseguir el seu objectiu i emocionar a tot el públic”.

La màxima representant de la institució provincial ha seguit la prova i ha animat als corredors en diversos punts del recorregut de la carrera, mostrant la seua emoció per “gaudir d’una experiència màgica sota la mirada del Penyagolosa en la nostra terra, la segona província més muntanyenca d’Espanya”.

La presidenta ha enaltit “el gran èxit esportiu i de projecció turística” de la 25a edició de la MiM i de la 12a edició de la CSP, posant en valor la cooperació entre clubs esportius, voluntaris, ajuntaments, agents de seguretat i equips mèdics, així com el suport de la institució provincial, fonamental per a l’èxit de la Penyagolosa Trails.

La Diputació Provincial de Castelló enaltirà l’ASICS Penyagolosa Trails amb la distinció al Mèrit Esportiu en el Dia de la Província 2024, demostrant el seu compromís amb aquest esdeveniment esportiu que fusiona tradició, cultura i naturalesa en el cor de la província.