SER Maestrat en directe

Marta Barrachina destaca la importància del diagnòstic precoç en el Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple

La presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, ha reafirmat el seu compromís amb les persones afectades per l’esclerosi múltiple en el Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple. Barrachina, acompanyada de la diputada de Benestar Social, Marisa Torlà, ha visitat la taula d’acapte situada a la plaça María Agustina per recollir fons i sensibilitzar la població sobre aquesta malaltia i les accions de l’associació que hi treballa.

Durant la seva visita, Marta Barrachina ha subratllat la importància del diagnòstic precoç en el tractament i la qualitat de vida de les persones afectades per l’esclerosi múltiple. “El diagnòstic precoç és clau per a millorar les oportunitats de tractament i assegurar una millor qualitat de vida. Per això, des de la Diputació de Castelló, estem compromesos a impulsar la investigació i fomentar el diagnòstic primerenc per a garantir que tots els castellonencs tinguin accés a les millors opcions de tractament possibles”, ha afirmat Barrachina.

La presidenta ha destacat també la necessitat de continuar recolzant les associacions que treballen en aquest àmbit i ha posat en valor la tasca de les entitats que, dia rere dia, lluiten per millorar la vida de les persones amb esclerosi múltiple. “L’associació està fent una labor encomiable i és fonamental que continuem donant-los suport per a que ningú es quedi enrere”, ha afegit.

Per la seva banda, Marisa Torlà ha ressaltat la importància de la col·laboració ciutadana i la conscienciació social sobre aquesta malaltia. “És essencial que la societat entengui les dificultats que enfronten les persones amb esclerosi múltiple i participi activament en la recollida de fons per a la investigació i els serveis de suport”, ha dit la diputada de Benestar Social.

Amb aquesta acció, la Diputació de Castelló reitera el seu compromís amb la salut i el benestar dels seus ciutadans, especialment d’aquells que pateixen malalties cròniques com l’esclerosi múltiple, reafirmant el seu suport en la lluita per a un diagnòstic precoç i un tractament adequat.