SER Maestrat en directe

Marta Barrachina celebra a Rossell un nou cicle amb Lidón Querol al capdavant del PP

La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, ha celebrat hui a Rossell un nou cicle que liderarà Lidón Barberá com a presidenta del PP en el municipi. “Som veïns que desitgem treballar pel benestar del nostre poble. Liderar les oportunitats que mereixen els ciutadans i resoldre els seus problemes. Eixe és l’esperit d’este projecte en el qual tots caben que és el PP”.

Les paraules de la líder popular han mobilitzat a un públic en el qual la nova presidenta del PP de Rossell ha fet públics els noms del seu equip: Alba Marín, com a secretària; Joan Meseguer, com a tresorer; i Diego Cardona i José Vicente Iranzo com a vocals.

“Estem convençuts que la política és servici públic i compromesos amb els nostres veïns per a aconseguir millorar la seua qualitat de vida i promoure desenvolupament i progrés. Un progrés que s’aconsegueix amb les polítiques del Partit Popular”, ha declarat Barrachina.

I per a aconseguir-ho, tal com ha manifestat la nova presidenta local del PP, Lidón Querol, “comptem amb tres regidors a l’ajuntament que són la veu dels nostres veïns, treballen per fiscalitzar l’acció de govern, aprofitar les oportunitats i treballar pel bé del nostre municipi”.

En este sentit, Querol ha agraït a Enrique Prades com a portaveu a l’ajuntament, i als regidors Joan Meseguer i Manel Martí, “la seua absoluta implicació, perquè gràcies a ells hui el Partit Popular inicia una nova etapa al nostre poble”.