SER Maestrat en directe

Lourdes Senar Caldés es converteix en la nova vicepresidenta de la Denominació d’Origen Protegida (DOP) carxofa de Benicarló.

L’agricultora Lourdes Senar Caldés assumeix el rol de vicepresidenta del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Protegida carxofa de Benicarló, substituint Juan Giner. Lourdes és representant de l’empresa Senar Caldes, S.A.T. 8088, un dels 6 magatzems inscrits en el consell regulador benicarlando.

La família de Lourdes, coneguda com “Els Blancs”, és reconeguda en el sector agrícola comarcal i ha estat sempre integrada en el Consell Regulador des de la seva creació fa 30 anys. Ja són tres les generacions que dediquen la seva vida al camp i, actualment, ella treballa les finques familiars juntament amb els seus cinc germans.

Lourdes, qui ha rebut el càrrec de vicepresidenta del Consell Regulador de la DOP carxofa de Benicarló amb molta il·lusió, ha volgut valorar l’esforç i dedicació del fins ara vicepresident Juan Giner: “qui ha treballat sempre per la qualitat de la nostra carxofa i per la seva promoció”.