L’Europeu Màster, l’autonòmic infantil i les aigües obertes protagonitzen el cap de setmana per al CN Benicarló.

Miguel Piñana es 7è d’Europa al Campionat Europeu que es celebra a la ciutat de Belgrad.

El nedador Màster Miguel Piñana s’ha desplaçat aquest cap de setmana fins a terres Balcàniques per competir en el Campionat Europeu de Natació Màster que es disputa a Sèrbia.

Miguel ha disputat la seua proba emblema els 200 metres esquena on va realitzar una marca de 2.22,94 E que tot i no ser la millor marca personal si va aconseguir una millora substancial de temps de la realitzada tot just fa un mes en el campionat Autonòmic.

Miguel va finalitzar en la 7ª posició, en lloc de diploma europeu, d’aquesta forma es suma als dos aconseguits en el Mundial de Doha de principis d’any.

Campionat Autonòmic infantil d’Estiu.

Durant el Cap de setmana les nedadores Clara Salvador i Ana Roca es desplaçaren junt amb la seua entrenadora Carla Cornelles a l’autonòmic infantil d’estiu celebrat al Complex Esportiu de la localitat de Sedaví.

Clara Salvador va competir en les proves de 100 lliures (1.11,27 E), 400 lliures (5.34,04 E), 50 lliures (32,27 E) i 50 Esquena (39,57 E)

Ana Roca per la seua part va realitzar la seua participació en les proves de 100 lliures (1.11,63 E), 50 lliures (31,92 E), 50 Papallona (34,42 E) i 100 Papallona (1.22,78 E).

La participació en aquest campionat és un reconeixement a la constància d’aquestes nadadores i la seua entrenadora Carla durant tota una temporada.

Travessia Platja d’Almassora – 1ª etapa Copa Diputació d’Aigües Obertes

El dissabte donava inici a la Copa Diputació d’aigües Obertes amb la travessia Platges d’Almassora on el Club Natació Benicarló acudia a la cita amb un total de 17 nedadors.

La mar tot i haver estat complicada tota la setmana va donar una xicoteta treva en l’hora de la prova encara que el seu estat canviant a sumar un poc de duresa a la prova de 1.800 metres.

El benicarlandos es proclamaren campions per equips en aquesta prova i per tant lideren la classificació per equips encara que ho fan en un estret marge amb el seu perseguidor més immediat el Club Natació Vinaròs.

Pel que fa a les actuacions individuals 4 foren els nedadors que aconseguiren entrar en el podi absolut de la prova en la que Julia Roca i Susana del Olmo ocuparen el primer i segon escaló en categoria femenina, Jordi Curto fou tercer del podi masculí. I en la prova infantil Taha Mawad va classificar-se en segon lloc.

Pel que fa a les categories els benicarlandos aconseguiren un bon grapat de podis, Lott Mawad debutant en la disciplina d’aigües Obertes aconseguí la medalla d’or en categoria infantil masculina. Mentre que Julia Roca i Llum Segarra foren primera i segona de la categoria infantil femenina. En la Categoria Màster A Masculina Jordi Curto i David Curto també es feren amb el 1r i 2n lloc del podi, mentre que Susana del Olmo i Silvia Roca repetiren posicions en la classificació femenina.

A la categoria Màster B Stephane Marzal, una de les noves incorporacions de l’equip benicarlando, també debutava amb un bronze, mentre que en la Màster C la incombustible Paula Bretó  aconseguia l’or. Completaven els podis de la jornada Álex Lopez que fou subcampió de la categoria Màster D i Alicia Gilabert que es proclamà campiona en la categoria Màster E.