SER Maestrat en directe

L’Associació ‘eccleptic’ presenta la seva primera edició amb una programació innovadora

L’Associació Cultural eccleptic presenta la seva primera edició amb una àmplia oferta cultural a Vinaròs

L’Associació Cultural eccleptic ha convocat una roda de premsa a la Biblioteca de Vinaròs per revelar tots els detalls relacionats amb eccleptic, l’esdeveniment cultural que estan organitzant del 9 al 12 de maig. La presentació va incloure una extensa programació que abasta música, exposicions, tallers i presentacions de llibres.

Destaca que durant el cap de setmana es duran a terme 17 actuacions gratuïtes, 4 exposicions gratuïtes i 2 tallers també gratuïts, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament, empreses, persones i la Fundació Caixa Vinaròs. A més, s’han anunciat tots els horaris, ja disponibles a eccleptic.es. Els escenaris inclouran l’Auditori Municipal, el Pati del Mercat, la Fundació Caixa Vinaròs i la Capella Santa Victòria.

Durant la presentació, a més dels ja coneguts La Habitación Roja i Exfan, s’han anunciat artistes tan rellevants com Vicente Navarro, La María o Petit Mal en música, i Irene Furió o Xavi Carrillo en exposicions. A més, s’ha encoratjat la ciutadania a col·laborar amb l’esdeveniment comprant la POLSERA ECCLEPTIC, amb la qual es contribuirà als beneficis de l’esdeveniment.

A més, l’Associació ha presentat un nou esdeveniment, LA CLANDESTINE, que tindrà lloc a la Sala Frenesí Club durant les nits del 10 i 11 de maig, amb una proposta centrada en la música electrònica i urbana, amb artistes destacats com Maadraassoo o Bum Bum dj. La programació de La Clandestine i la venda d’entrades anticipades ja estan disponibles al web.

Per acabar, s’ha convidat a tota la societat a gaudir tant d’eccleptic com de La Clandestine, prometent una experiència cultural única a la ciutat.