SER Maestrat en directe

L’alcaldessa de Benicarló llança un missatge de tranquil·litat davant la dimissió de dos regidors

Xaro Miralles ha remarcat que «tenim una responsabilitat i un compromís amb el poble de Benicarló, i això és el que a nosaltres ens mou a continuar treballant per Benicarló fins al final»

N. de P.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el regidor d’Economia i Hisenda, Carlos Flos, han llançat un missatge de tranquil·litat en relació a la dimissió ahir de dos regidors de l’equip de govern, Pedro Manchón i Clara Cid.

«La situació no és fàcil –ha reconegut l’alcaldessa–, especialment a tres mesos de les eleccions, però continuarem treballant per tirar endavant tot el que tenim pendent».

L’alcaldessa ha assenyalat que «no negaré que hi ha hagut discrepàncies en el si de l’equip de govern, com en qualsevol grup de persones que treballen juntes, però el dia que s’assumeix el càrrec de regidor d’un Ajuntament, s’adquireix una responsabilitat i un compromís amb el poble de Benicarló, i això és el que a nosaltres ens mou a continuar treballant per Benicarló fins al final».

En aquest sentit, Carlos Flos ha subscrit les paraules de l’alcaldessa i ha expressat la seua decepció per la situació. «Per a mi –ha dit el regidor–, no es justifica la dimissió ahir». «Ho haguera pogut entendre fa un temps, quan sí que van haver certes discrepàncies, però en el període en el que estem, només ho puc entendre com una voluntat de desestabilitzar l’equip de govern». «Quan ens presentem –ha subratllat Flos–, tenim una responsabilitat amb el poble de Benicarló i hem de saber diferenciar les discrepàncies personals del fet de ser regidors. Si van estar treballant fins ahir, hagueren pogut treballar fins al final».

El 50 aniversari de les Falles, el repte principal

L’alcaldessa ha volgut deixar clar que «ara per ara, tenim per davant un repte molt important que és tirar endavant el 50 aniversari de les Falles de Benicarló, per això ja estem en contacte amb la Junta Local Fallera per a coordinar tots els treballs necessaris».

En aquest sentit, Xaro Miralles no ha desvetllat qui serà el regidor que assumirà les tasques de la Regidoria de Festes i Falles però ha confirmat que «la Junta Local Fallera tindrà un interlocutor al seu abast, que podré ser jo mateixa o Ilde Añó, que és regidor d’Obres i Serveis i ha sigut regidor de Festes i Falles l’anterior legislatura».

L’alcaldessa ha anunciat que avui i demà es reunirà amb el personal tècnic i administratiu dels departaments que dirigien els regidors que han dimitit i ha assenyalat que ja ha contactat amb les persones que formen part de la llista per a iniciar els tràmits per a què s’incorporen els dos nous regidors.