SER Maestrat en directe

L’alcalde de Sant Jordi es reuneix amb els veïns de Panoràmica per recollir les seves inquietuds i millorar els serveis

El municipi de Sant Jordi està engegant noves iniciatives per millorar la seguretat i promoure la sostenibilitat a la Urbanització Panoràmica Golf. Una de les accions clau és la implementació de la seguretat audiovisual amb drones i el reforç dels serveis de vigilància nocturna. Això busca no només garantir la tranquil·litat dels residents, sinó també proporcionar un entorn més segur per a tots.

Un altre pas important és el canvi de les portes perimetral perquè siguin més segures. Aquesta mesura té com a objectiu augmentar la protecció de la comunitat i prevenir possibles incidents. Amb aquestes accions, l’ajuntament respon de manera efectiva a les necessitats i preocupacions dels veïns, demostrant el seu compromís amb la seguretat pública i el benestar de la ciutadania.

D’altra banda, el municipi ha instal·lat tres punts de recàrrega elèctrica per a vehicles elèctrics a la Urbanització Panoràmica Golf. Aquesta iniciativa respon a la demanda creixent de vehicles sostenibles i s’alia amb l’objectiu de fomentar un estil de vida més respectuós amb el medi ambient.

A més, s’ha realitzat una inversió significativa en la millora de la il·luminació a la urbanització. Amb una ajuda de gairebé 175.000 euros del Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), s’han instal·lat 475 llums LED d’alta eficiència energètica. Aquesta renovació no només millora la visibilitat i la seguretat a la nit, sinó que també redueix de manera significativa la empremta de carboni del municipi.

L’alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez Cifre, ha destacat la importància d’aquestes accions per millorar la qualitat de vida dels habitants de la Urbanització Panoràmica Golf. A través d’una gestió eficaç dels recursos municipals i la col·laboració amb altres institucions, l’ajuntament demostra el seu compromís amb la seguretat, la sostenibilitat i el desenvolupament del municipi.