SER Maestrat en directe

L’alcalde de Benicarló atorga les delegacions per a la legislatura 2023-2027

Entre l’alcalde i els sis regidors i regidores de l’equip de govern assumiran totes les responsabilitats. Juanma Cerdá deixa la porta oberta per a noves incorporacions en un futur pròxim.

L’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, ha firmat avui el decret pel qual s’assignen les delegacions que assumiran ell mateix i els sis regidors que conformen l’equip de govern per a aquesta legislatura 2023-2027. «Una distribució —ha dit l’alcalde— pensada en funció dels perfils personals i professionals de cadascun dels regidors i, sobretot, basada en l’objectiu de cobrir les necessitats que planteja el pla de govern que volem desenvolupar de cara als pròxims quatre anys».

Juanma Cerdá ha remarcat que «disposem d’un gran capital humà amb moltes ganes de treballar» i ha reiterat que «mantenim les portes obertes per a què nous regidors o regidores d’altres grups municipals es puguen sumar al nostre equip en un futur pròxim».

El repartiment de les responsabilitats de govern quedarà de la següent manera:

  • Juanma Cerdá Tena. Alcalde. Assumirà la delegació de Serveis Socials i Polítiques Inclusives, la presidència de l’OACSE (Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats) i també l’àrea de Salut Pública)
  • José Antonio Redorat Fresquet. 1r tinent d’alcalde. Regidor delegat d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat Urbana Sostenible, Medi Ambient, Eficiència Energètica, Habitatge, EDUSI (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat) i Fons Europeus. També assumirà la delegació d’Esports.
  • María Teresa Pellicer Páez. 2a tinenta d’alcalde. Regidora delegada de Cultura, Museus i Patrimoni Cultural, Festes, Educació i Joventut.
  • Fabián Flos Ruiz. 3r tinent d’alcalde. Regidor delegat de Policia Local, Protecció Civil, Governació, Serveis Públics Municipals, Camins i Cementeri.
  • Arantxa García Roldán. 4a tinenta d’alcalde. Regidora delegada d’Economia i Hisenda i Recursos Humans. També assumirà la delegació de Falles.
  • Álvaro París Sánchez. 5é tinent d’alcalde. Regidor delegat de Contractació i Patrimoni, Serveis Informàtics, Serveis Lingüístics, Administració Electrònica i Transparència i Participació Ciutadana
  • Sonia Foix Bahent. 6a tinenta d’alcalde. Regidora delegada de Comerç i Mercats, Turisme i Platges, Agricultura i Pesca i Promoció Econòmica.