SER Maestrat en directe

Incorporació de 43 Guàrdies Civils a la província de Castelló

Incorporació de 43 Guàrdies Civils a la província de Castelló

El 39% dels Guàrdies Civils incorporats són dones


Castelló 04 / juliol /2023.-. La Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló ha acollit aquest matí la presentació de 43 nous guàrdies civils alumnes destinats a diferents Aquarteraments, que cursaran el seu any de pràctiques en aquesta província.

La Subdelegada de Govern Sra. Soledad Ten Bachero i el Coronel Cap de la Comandància de Castelló, Ángel Gil Redondo, han presidit l’acte i s’han dirigit als alumnes amb unes paraules de benvinguda.

En total són 43 els nous agents que s’incorporen a la plantilla a la província, 17 d’ells dones, procedents de l’Acadèmia de Guàrdies Civils de Baeza (Jaén) i del Col·legi de Guàrdies Joves Duc de Fumada de Valdemoro (Madrid).

Durant aquest any els guàrdies civils alumnes prestaran servei en les seves unitats per a obtenir els coneixements i l’experiència professional necessària fins a completar la seva formació i adquirir l’ús de Guàrdia Civil.

Amb la incorporació d’aquests efectius es reforça el dispositiu de l’Operació Estiu 2023 establert per la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló.