SER Maestrat en directe

L’Alcalde d’Alcalà-Alcossebre valora positivament la creació d’un front comú per a defensar el litoral davant del Govern central

  • Francisco Juan, l’Alcalde d’Alcalà-Alcossebre, destaca la importància d’unificar criteris i aplicar un pla integral per a abordar les problemàtiques del litoral, com la regressió i l’estat del camí L’Atall.

 L’Alcalde d’Alcalà-Alcossebre, Francisco Juan, ha participat en la reunió convocada per la presidenta de la Diputació Provincial, on s’ha tractat la defensa del litoral davant del Govern central. Juan ha destacat la importància d’unir esforços i criteris entre els 16 municipis de litoral de la província per a abordar les problemàtiques existents.

Segons Juan, la principal problemàtica a la qual s’enfronta la costa d’Alcossebre és la regressió, especialment afectant el camí L’Atall, un vial fonamental que connecta el nucli amb diferents zones residencials. Això ha portat a la necessitat d’un pla integral que siga realista i realitzable, per al qual és imprescindible la col·laboració de tots els agents implicats.

Després de la reunió, els municipis presentaran un document a la Diputació, on es plasmaran les seves necessitats i problemàtiques específiques. Juan ha instat a la Diputació a insistir davant del Govern central per a posar els mitjans necessaris per a actuar i abordar aquestes qüestions.

En resum, l’Alcalde d’Alcalà-Alcossebre veu de manera positiva la creació d’un front comú i la col·laboració entre els municipis, la Diputació i el Govern central per a garantir la protecció i millora del litoral de la província.