SER Maestrat en directe

L’Alcalde d’Alcalà-Alcossebre sol·licita millores en transport i infraestructures a la delegada del Consell

  • L’Alcalde d’Alcalà-Alcossebre, Francisco Juan, s’ha reunit amb Susana Fabregat, delegada del Consell a Castelló, per tractar les principals necessitats de la localitat que són competència de la Generalitat Valenciana.
  • La reunió ha destacat per la discussió sobre la millora de la connexió d’autobús entre Alcossebre, Castelló i l’aeroport, especialment amb l’inici de la temporada turística.

Francisco Juan ha subratllat la importància d’aquesta millora, ja que Alcossebre no només acull molts visitants durant l’estiu, sinó que també compta amb residents permanents que necessiten una bona comunicació via autobús amb la capital provincial i l’aeroport. Aquesta petició ja havia estat traslladada prèviament a la Direcció General de Transports.

A nivell urbanístic, l’Alcalde ha recordat el projecte d’instal·lació d’enllumenat solar al camí L’Atall, a Capicorb, per augmentar la seguretat dels vianants i ciclistes que circulen per la zona. Francisco Juan ha expressat l’esperança que el govern actual de la Generalitat sigui més receptiu a aquesta proposta que l’anterior i autoritzi la instal·lació.

Altres temes tractats durant la reunió han inclòs la millora de les infraestructures sanitàries i residencials, així com els avanços en les obres d’ampliació del CEIP La Mola. L’Alcalde ha agraït el suport de Susana Fabregat, que s’ha compromès a mediar davant les diferents conselleries per tal de gestionar millor i avançar en aquestes qüestions fonamentals per al municipi.

Fabregat ha reafirmat el compromís de la Generalitat Valenciana d’estar al costat dels ajuntaments per ajudar a solucionar les necessitats locals i millorar la qualitat de vida dels ciutadans.